Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, boter, citroen, citroensap, ei, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit 101 ballen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn: