Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bouillon, citroensap, ei, fond, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Okoko recepten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Keukendagboek 2: