Recept uit De Urban Cook:
In Witte Wijn, Room & Tijm Gesmoorde Kip
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, kippenpoten, knoflook, olijfolie, room, sjalot, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, citroensap, ei, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, runderbouillon, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II: