Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Aziatische Kwartelboutjes
- Ingrediënten:
- bloem, ei, eieren, kwartel, olie, paprika, plantaardige olie, rijstwijn, rode peper, sesamolie, sojasaus, ui, vijfkruidenpoeder en water
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bouillon, donkere sojasaus, ei, gember, ketjap manis, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, olijfolie, peper, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, sesamzaad, suiker, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Ontbijt uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie: