Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
gestoomde kip met boter en saffraan
- Ingrediënten:
- citroen, kip, komijnzaad, boter, saffraandraadjes en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- gevogelte / stomen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, citroenschil, gemalen komijn, gemberpoeder, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, kurkuma, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier: