Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basterdsuiker, biefstuk, gember, gerookte spekjes, ketjap, knoflook, komijn, kruidnagel, laurierblad, lente-ui, maïzena, marjolein, mosterd, olie, paprikapoeder, peper, rode paprika, rundvlees, sambal, suiker, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit Noedels:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept van Oh my foodness:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:
Lunch uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier: