Recept van Okoko recepten:
Gebakken varkensvlees met sojasaus
- Ingrediënten:
- basilicum, chilipepers, lichte sojasaus, plantaardige olie, poedersuiker, rijst, knoflook, ui en varkensfricandeau
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bakolie, bruine suiker, citroensap, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gember, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, peper, rijst, rijstwijn, sesamolie, varkensgehakt, water, witte peper, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Recept uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas: