32 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembouillonbroccolicitroengrascourgettedroge sherryeigroentebouillonknoflookkokosmelklaosmaïzenaoliepepersesamoliesesamzaadsuikertaugéuiwaterzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Tonijnspiesen met kokos-mochicakes en wortel-yuzusalade

Ingrediënten:
bakpoeder, bosui, boter, citroenblaadjes, citroengras, ei, fijne kristalsuiker, gember, grof zeezout, kippenbouillon, kleefrijstmeel, kokosroom, lichte sojasaus, mirin, pandanbladeren, rijstazijn, rode chilipeper, sake, sesamzaad, shiitake, sugarsnaps, tonijnsteaks, vanillestokje, wortel, yuzusap, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit E. Kazuko en P. Cassidy - Simpel Sushi

Recept uit Simpel Sushi:

Tofubuidels inari-zushi

Ingrediënten:
gedroogde shiitake, gefrituurde japanse tofu, gezuurde rijst, ingelegde gember, japanse sojasaus, kippenbouillon, mirin, sake, wortel en zoete sherry

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Soja-sesamsaus

Ingrediënten:
bruine fond, cream sherry, gember, kippenbouillon, lente-ui, mirin, zoutarme sojasaus, sesamzaad, shoyu, witte rijstazijn, witte tafelazijn en wortel

Soort:
saus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Bang Bang Chicken / Bang bang kip

Ingrediënten:
droge sherry, gember, groene chilipeper, honing, kippenborst, kippenbouillon, komkommer, plantaardige olie, bladpeterselie, rijstwijn, rode chilipeper, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, taugé en wortel

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Crepinette van kwartel en groenten

Ingrediënten:
bloem, bosui, chilipeper, chinese champignons, darmnet, donkere sojasaus, ei, gember, kippenbouillon, knoflook, kwartel, olie, peper, pijnboompitten, rijstwijn, sluimererwten, sojasaus, suiker, water, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Balletjes:

Kippengehaktballetjes in bouillon

Ingrediënten:
chilipeper, citroengras, ei, gember, kipfilet, kippenbouillon, kippendij, knoflook, limoensap, maïzena, olijfolie, biet, sojasaus, suiker, verse koriander, wortel en zoete aardappel

Soort:
gevogelte
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Bruine saus

Ingrediënten:
gemberpoeder, kippenbotten, kippenbouillon, knoflook, maïzena, peper, prei, sesamolie, sojasaus, suiker, tomatenpuree, ui, vissaus, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Bijgerecht uit Noedels:

Basisrecept gebakken noedels

Ingrediënten:
champignons petits, eiernoedels, gember, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lente-ui, lichte sojasaus, pindaolie, sjalot, tomatenpuree, ui, witte peper, wortel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Bijgerecht uit Indonesie:

Gekruide groenten met kip - sajoer kari daging ajam

Ingrediënten:
aardappel, asemvocht, bruine basterdsuiker, citroensap, djahé, djinten, dunne kokosmelk, gemberwortelpoeder, goela djawa, groene kool, ketjap benteng manis, ketoembar, kippenbouillon, kippenvlees, koenjit, komijnpoeder, koriander, kurkuma, laos, sambal oelek, savooiekool, witte kool, wortel en zoete indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
groente
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Chinese tomatensoep

Ingrediënten:
appelmoes, azijn, bloem, bosuien, gember, drumsticks, glasnoedels, kipfilets, kippenbouillon, kippendijen, knoflooktenen, mihoen, olie, sambal, sojasaus, taugé, tomatenblokjes, tomatenpuree, uien en wortel

Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Aubergine gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, bosui, bouillon, buikspek, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sojasaus, ui, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees

Recept van Mijn Recepten:

Komkommersoep en Rode vis curry - Mijn Recepten

Ingrediënten:
broccoli, curry, gehakt, gember, glasvermicelli, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, maïs, oestersaus, olie, pangasiusfilet, rijst, rode curry, rode paprika, rode uien, sojasaus, suiker, vissaus, water, winterwortel en zwarte peper

Recept van Mijn Recepten:

Komkommersoep en Rode vis curry

Ingrediënten:
broccoli, curry, gehakt, gember, glasvermicelli, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, komkommer, koriander, maïs, oestersaus, olie, pangasiusfilet, rijst, rode curry, rode paprika, rode uien, sojasaus, suiker, vissaus, water, winterwortel en zwarte peper

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Oosterse groentesoep

Ingrediënten:
bamboespruiten, bloem, champignons, gemberpoeder, ketjap asin, kippenbouillon, mager varkensvlees, miehoen, olie, peper, sherry, spinazie, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jonas Cramby, Roland Persson en Tove Nilsson - Ramen

Recept uit Ramen:

Groene-Curry Ramen

Ingrediënten:
bouillon, citroengras, gefrituurde uitjes, gember, japanse sojasaus, kaffir-limoenblaadjes, kip, knoflook, kokosmelk, korianderzaad, kousenband, laoswortel, ramen noodles, rijstazijn, sesamolie, sjalot, thaise basilicum, thaise chilipeper, ui, vissaus en wortels

Keuken:
Japans
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Japanse vegetarische tantanmen ramen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, champignons, chiliolie, gefermenteerde chilibonenpasta, gehakt, gember, groentebouillon, kruiden, noedels, olie, paksoi, rode peper, sesamolie, sojasaus, tahin, taugé, knoflook, tomaten, wortels, zoete aardappels en 
zout en peper

Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Surinaamse kippendijen uit de slowcooker

Ingrediënten:
kippenbouillon, chinees vijfkruidenpoeder, gemalen laos, gember, kippendijen, knoflooktenen, laurierblad, sambal, tomaat, ui, wortel, zoete ketjap, zonnebloemolie en zout

Haal meer recepten op...