147 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembouillonchampignoncrème fraîchedragondroge witte wijnknoflooklaurierlaurierbladmelkolieolijfoliepeperpeterselierode wijnroomsjalotslagroomtijmwaterwitte wijnwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Sieb's proefschrift

Recept uit Sieb's proefschrift:

Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, dragon, kastanjechampignons, kippenbouillon, opzouten, peper, sjalot en witte wijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gestoofde lever met spek

Ingrediënten:
bloem, boter, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, kippenbouillon, lever, melk, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, sojasaus, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:

Coqolade

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, droge witte wijn, kastanjechampignons, kerrie, kippenbouillon, knoflook, kokkels, olijfolie, rode ui, saffraandraadjes, slagroom, stokbrood, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:

Shepherd's pie vs milkman's pie

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, cheddar, citroen, goudse kaas, john smith's, kalfsgehakt, kastanjechampignons, kippenbouillonblokje, kookroom, laurier, melk, olijfolie, tijm, ui, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Fazant met gin en martini

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, fazant, gin, jeneverbessen, kastanjechampignons, knoflook, laurier, martini rosso, mini-uitjes, olijfolie, pancetta, peperkorrels, portobello's, sinaasappel, sojasaus en ui

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Boeuf Bourguignon

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, gehakt, kastanjechampignons, peterselie, rode wijn, runderlappen, spekblokjes, tijm en ui

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Ravioli met paddenstoelen en kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, droge sherry, kalfslever, kippenbouillon, pastadeeg, peper, shiitake, sjalot, verse bieslook, verse peterselie en zout

Keuken:
Europees
Soort:
kalfsvlees / pasta/noodles / orgaanvlees
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Potage Agnes Sorel

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, droge sherry, kalfstong, kerrie, kippenbouillon, room en sjalot

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Rieslingkip

Ingrediënten:
blauwe druif, boter, champignon, gedroogde dragon, kippenborstfilet, kippenbouillon, maïzena, riesling, saffloerolie, sjalot, verse dragon, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Basisrecept uit Down to earth:

Krachtige wildbouillon

Ingrediënten:
champignon, gedroogde koriander, jeneverbes, kardemompitje, kippenbouillon, laurier, peperkorrel, reekarkas, roomboter, rozemarijn, sojasaus, steranijs, tijm, ui en wildkarkas

Soort:
soep/bouillon / wild
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Maïssoep - minestra con il maïs

Ingrediënten:
boter, champignon, courgette, courgettebloemen, kippenbouillon, mais in blik, ui, verse chilipeper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Een recept uit  - Gezond koken gevogelte nieuwe stijl

Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:

Boekweitvulling voor kalkoen

Ingrediënten:
bleekselderij, boekweitgrutten, boter, champignon, droge sherry, eiwit, geblancheerde amandelen, gemalen kaneel, kalkoenbouillon, kippenbouillon, knoflook, port, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / gevogelte / feestdagen
Haal meer recepten op...