Maïssoep - minestra con il maïs

Je vindt dit recept op pagina 270 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / groente
Bereidingstijd:
40 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rundersaucijzen met gebakken champignons, groene boontjes of asperges en evt een zacht- gekookt eitje

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Champignonbouillon

Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Champignons voorbereiden voor een saus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Biefstuk met champignons en wokgroente

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo