Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Penne met saffraan
- Ingrediënten:
- boter, bouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, penne, saffraan, ui en vlees
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, basmatirijst, bleekselderij, bouillon, carnaroli rijst, citroenrasp, citroensap, droge witte wijn, ei, gemalen komijn, gember, kaas, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, risottorijst, ui, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Italie:
Bijgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: