Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bloemkool, bonen, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, knoflook, knolselderij, kruiden, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, slagroom, suiker, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Cajun koken:
Diner / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / lunch / buffet / lunchgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten: