Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Zalmfilet met saffraansaus
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, roomboter, saffraandraadjes, sjalot, slagroom en zalmfilet
- Keuken:
- Europees / Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, droge witte wijn, knoflook, melk, mosterd, noilly prat, olijfolie, peper, prei, room, sjalot, tomaat, ui, vis, visbouillon, visfond, visfumet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit de snelle keuken:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag: