Recept uit De kunst van het koken:
Champignon-roomsaus met eidooiers
- Ingrediënten:
- champignons, eidooier, lente-ui, madeira, maïzena, marc de bourgogne, olie, peper, port, sjalot, slagroom, smoorvocht van ham en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, spinazie, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Recept van I love food & wine:
Recept van Simone's Kitchen:
Recept uit De liefde van de man ...:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Ontbijt / lunch uit Man in de keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis: