Recept uit De Urban Cook:
In Witte Wijn, Room & Tijm Gesmoorde Kip
- Ingrediënten:
- bloem, boter, cayennepeper, kippenpoten, knoflook, olijfolie, room, sjalot, tijm, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, ui, water, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: