62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: amandelspijsbakkersgistbloembotercitroenraspdonkere rumeifijne kristalsuikergedroogde gistgriessuikerkaneelkrentenkristalsuikermeelmelkoranjebloesemwaterpatentbloempoedersuikervanillesuikerwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Baba met rum

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, ei, gist, griessuiker, melk, rum, slagroom, water en zout

Soort:
fruit
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Pastis landais

Ingrediënten:
eieren, bloem, boter, gedroogde gist, kristalsuiker, water, oranjebloesemwater, parelsuiker, rum, tafelzout, vanillestokjes en volle melk

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Gistrol uit Triëst variant

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, broodkruim, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gekonfijte citroenschil, gist, melk, pijnboompitten, rozijnen, rum, sinaasappelsap, suiker, walnoten en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Putizza di noci - Gistrol uit Triëst

Ingrediënten:
bittere chocolade, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, droge gist, ei, eidooier, gist, melk, rum, suiker, walnoten, wijn en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Baba au rhum

Ingrediënten:
bloem, eidooier, ei, gist, melk, boter, rozijnen, rum, suiker en water

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

makowiec

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, eidooier, eiwit, boter, gist, honing, melk, poedersuiker, rozijnen, rum, sinaasappelschil, vanillesuiker en zout

Keuken:
Pools
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Regula Ysewijn - Brits bakboek

Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:

Krentenbrood - fruit loaf

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, eigeel, gekonfijte citrusschil, gist, krenten, melk, rozijnen, rum, ruwe rietsuiker en zeezout

Keuken:
Brits
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

koelitsj

Ingrediënten:
bloem, eieren, boter, gedroogde vruchtjes, gist, poedersuiker, melk, rozijnen, rum, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Gevulde wafeltjes

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, eierdooiers, gist, griessuiker, melk, rum, vanillesuiker, water en zout

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Glutenvrije kerststol

Ingrediënten:
amandelen, amandelspijs, citroen, ei, eieren, gedroogde gist, gehakt, hazelnoten, krenten, rozijnen, rum, melk, witte basterdsuiker en zout

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:

Koek van gistdeeg - pinza

Ingrediënten:
boter, eieren, melk, rum, suiker, tarwebloem, vanillestokje, gist en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk:

Rozijnen rumbaba

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere rum, ei, eierdooier, fijne suiker, gist, melk, rozijn, sinaasappelrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Haal meer recepten op...