Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bloem, eieren, gist, melk, rum, suiker, suikersiroop, vetstof en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelspijs, bakkersgist, bloem, boter, citroenrasp, donkere rum, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, griessuiker, kaneel, krenten, kristalsuiker, meel, melk, oranjebloesemwater, patentbloem, poedersuiker, vanillesuiker, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Recept uit Zalig zoet:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Boekoe Bagoes:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Recept uit Zalig zoet:
Snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit De complete keuken van Frankrijk: