Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Rum baba
- Ingrediënten:
- 00-bloem, abrikozenjam, biergist, boter, citroenschil, donkere rum, ei, kristalsuiker, melk, sinaasappelschil, suiker en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bittere chocolade, bloem, bruine rum, citroen, citroenrasp, citroensap, cognac, eidooier, eiwit, gist, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, pure chocolade, room, slagroom, suiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home made:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Onze Franse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Diner / nagerecht uit De kunst van het koken:
Bij de koffie uit De kunst van het koken:
Recept uit Mavis kookt:
Recept uit De banketbakker:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Diner / nagerecht uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bij de koffie uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Elseviers culinaire atlas:
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek: