Recept uit Solo Food:
Kabeljauw in gember-tomatensaus met gremolata en rijst
- Ingrediënten:
- basmatirijst, citroen, gemberwortel, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peterselie, rode chilipeper, trostomaten en vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, citroen, citroensap, ei, garam masala, gemberpoeder, groentebouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, kurkuma, lente-ui, olie, peper, sjalot, sojasaus, suiker, tomaat, ui, water, wortel, yoghurt, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Recept uit Eén Pan, Plaat, Planeet:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit Gemüse! :