Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ui gestoofd in olie
- Ingrediënten:
- citroensap, groentebouillon, olijfolie, peterselie, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegan / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groentebouillon, knoflook, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit Twaalf:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Spaans:
Recept uit NAJAT:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Recept uit Melk & dadels:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thug kitchen feestvoer:
Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Ciao Bella: