Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Orecchiette met aubergine en basilicum
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie en orecchiette
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, mozzarella, olijfolie, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Greenfeast 50x snel & vega:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Recept uit Jamie, de basis van het koken:
Bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Proef Puglia:
Recept van Food & Friends:
Recept van Dayenne's Foodblog:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei: