Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Japanse aubergines met gember en sojasaus
- Ingrediënten:
- arachideolie, aubergine, gember, lente-ui, sesamzaad, sojasaus, suiker, water en zout
- Keuken:
- Japans
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, donkere sojasaus, ei, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, limoensap, maïzena, olie, peper, pindakaas, rijstazijn, rijstwijn, sesamolie, suiker, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit NAJAT:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Bijgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Food for thought:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Lima - het kookboek:
Recept uit Rauw:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: