Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Biefstuk met taugé
- Ingrediënten:
- biefstuk, gember, groene lenteui, knoflook, maïzena, runderbouillon, sojasaus, taugé, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, ei, groente, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoen, maïzena, oestersaus, olie, sesamolie, sesamzaad, suiker, tofu, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Rauw:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Lunch / avondmaal uit Nigella Express:
Recept uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken: