Recept uit De Urban Cook:
Casserole Van Bruine Linzen Met Groenten & Tijm
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, bruine linzen, citroen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, prei, tijm en wortel
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, citroenschil, dille, fruit, groente, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: