Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroensap, fruit, gehakt, groente, knoflook, laos, melk, olie, peper, sesamolie, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Bijgerecht uit Marie Claire Crispy:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: