Recept van Onze Franse keuken:
Selderijsoep met kerrie-appel 'croutons'
- Ingrediënten:
- croutons, goudreinet, groentebouillon, kerriepoeder, kippenbouillon, boter, knolselderij, laurierblaadje, bleekselderij, tijmblaadjes, uien, peper en zeezout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bloem, bouillon, champignons à blanc, citroen, citroensap, dragon, droge witte wijn, eidooier, geglaceerde witte uitjes, kip, knoflook, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept van Miss Fromage:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / tussengerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: