Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Kabeljauwwangen met zuurkool
- Ingrediënten:
- bloem, bot, kabeljauwwangen, peper, rode port, witte wijn, zout en zuurkool
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, mayonaise, melk, olie, olijfolie, panko, paprika, peper, peterselie, suiker, ui, water, witte kool, wortel, zonnebloemolie, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Foodblabla:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja: