Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, groente, knoflook, knolselderij, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, rijst, selderij, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Recept uit Turks kookboek:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Sous vide:
Recept uit Sous vide:
Basisrecept uit Bouillon:
Recept uit Speisekammer:
Basisrecept uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk: