Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, dressing, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, paprika, pasta, peper, suiker, tijm, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Morito:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends:
Recept uit Keet Smakelijk:
Diner / voorgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / voorgerecht / tussengerecht uit De truffel:
Brunch / lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine: