Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Erwten met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, dillezaad, garum, gedroogde erwten, groente, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lavas, peper, prei en witte wijn
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloemkool, boter, brood, courgette, ei, fruit, groente, knoflook, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-02:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2009-02:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Basisrecept uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis in de keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Eten met z'n allen:
Basisrecept uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Kooktechnieken:
Basisrecept uit The naked chef:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: