Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, fruit, gember, groente, knoflook, komkommer, melk, olie, olijfolie, peper, rijst, specerijen, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Bijgerecht uit Keukenhandboek garneertechnieken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek: