Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Eetbare kwal met komkommer
- Ingrediënten:
- appelazijn, eetbare kwal, komkommer, lichte sojasaus, mosterd, rijstazijn, sesamolie en suiker
- Keuken:
- Chinees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, donkere sesamolie, druivenpitolie, ei, gember, ketjap manis, knoflook, kombu dashi, koriander, lichte sojasaus, limoensap, maïsolie, nori, olie, rijstazijn, rijstwijnazijn, sesamolie, sesamzaad, taugé, ui, wasabi, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Buffet / bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Snack of tussendoortje uit Vegan Genial:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken: