Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bloemkool, boter, bruine suiker, gember, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peper, sojasaus, specerijen, taugé, ui, vet, water, witte wijnazijn, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Zuur:
Lunch / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Picknick / buffet / bijgerecht uit Indonesie: