Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gember, koriander, laurier, olie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, sambal oelek, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, trassi, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit 101 ballen:
Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch / avondmaal uit Groene burgers:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro: