Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Lamsbout
- Ingrediënten:
- lamsbout, marinade voor lamsbout, olie, prei, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Internationaal
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, alcohol, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, fruit, knoflook, lamsvlees, laurierblad, olie, olijfolie, peper, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Spis:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Basisrecept uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De worst story:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: