Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Carottes étuvées au beurre - Wortelen in boter gestoofd
- Ingrediënten:
- boter, suiker, water, witte peper, wortelen en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, selderij, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:
Recept uit Quiche & Hartige taart:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Spis:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Recept uit Modernist Cuisine [5]: