Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, arachideolie, azijn, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knoflookpoeder, kool, laos, olie, peper, pindakaas, sperziebonen, spitskool, taugé, tomaat, ui, vet, water, witte kool, wortel, zonnebloemolie |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Rauw:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / bijgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de snelle keuken:
Bijgerecht uit Recepten voor de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: