Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Töltött paprika - Gevulde paprika
- Ingrediënten:
- bloem, paprika, peper, plantaardig vet, reuzel, rijst, selderijblad, suiker, tomatensap, ui, varkensgehakt en zout
- Keuken:
- Hongaars
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroensap, ei, gember, groene paprika, knoflook, komkommer, koriander, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Vegan Genial:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Dressings en marinades:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Nieuw vegetarisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek: