Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
gestoomde kip met boter en saffraan
- Ingrediënten:
- citroen, kip, komijnzaad, boter, saffraandraadjes en zeezout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- gevogelte / stomen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroenrasp, citroensap, citroenschil, gemalen komijn, gemberpoeder, groentebouillon, kaneelstokje, knoflook, kurkuma, olijfolie, peper, peterselie, suiker, ui, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Melk & dadels:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier: