61 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: baconbleekselderijboterbouillonchampignoneiknoflookkruidnagellaurierolieolijfoliepeperpeterselierode wijnroomrozemarijnsjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuivleesbouillonwaterwortel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone van den Berg

Recept van Simone's Kitchen:

Soep uit de oven met rundvlees en bier

Ingrediënten:
bloem, mosterd, gedroogde tijm, kastanjechampignons, marjolein, pils, rodewijnazijn, runderbouillon, runderstoofvlees, bleekselderij, tijm, knoflook, uien, winterpenen, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

duiven gemarineerd in rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, bouillon, duif, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, olijfolie, pimentkorrels, rode wijn, rodewijnazijn, ui, verse peterselie, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Gestoofd rundvlees met champignons

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, gedroogde peterselie, kastanjechampignons, knoflook, laurier, olie, peper, rode wijn, runderlappen, selderijknol, spekblokjes, tijm, ui, uitjes, vleesbouillon, winterwortel, wortelpeterselieloof en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:

Pilzschnitten

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, emmentaler, kastanjechampignon, majoraan, oudbakken bruinbrood, paddestoelen, peper, rauwe ham, witte wijn en zout

Keuken:
Zwitsers / Oostenrijks
Soort:
vlees / brood en broodgerecht / paddenstoelen
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:

Poolse bietensoep met paddestoelenflapjes

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, eidooier, gedroogde paddestoelen, kastanjechampignon, knoflook, kruidenbouillon, paneermeel, peper, rode biet, ui, verse dille, vleesbouillon en zout

Keuken:
Pools
Soort:
vlees / soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rode-wijnsaus - marchand de vin sauce

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, ham, knoflook, laurierblad, rode wijn, runderbouillon, selderijmousseline, sjalot, ui, verse peterselie, worcestersaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Creools / Amerikaans
Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Runderstoof met knolselderij

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, crème fraîche, knoflook, kruidnagel, laurier, peper, prei, rozemarijn, runderbouillon, runderstoofvlees, selderijknol, sjalot, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Winterse runderstoof

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, champignon, grove mosterd, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, magere runderlapjes, oud bruin bier, peper, prei, sjalot, tomatenpuree, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Godardsaus

Ingrediënten:
bloem, champignons, gehakt, peper, rozemarijn, tomatenpuree, vetstof, vleesbouillon en zout

Soort:
warme sauzen
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Kip met voorjaarsgroenten

Ingrediënten:
asperge, bloem, boter, bouillon, champignon, erwten, kipfilet, verse peterselie, witte peper en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Steak en champignonpudding

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, champignons, dijonmosterd, guinness, olie, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderstoofvlees, ui, water, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Brits
Soort:
quiche
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Konijn met cider - coniglio al sidro

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroenschil, droge cider, konijn, olijfolie, pancetta, peper, ui, verse tijm, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Steak & kidneypudding

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cheddar, gemalen piment, gerookt dooregen spek, lamsniertjes, laurier, marmelade, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, runderlappen, stilton, tomatenpuree, ui, varkensniertjes, varkensniervet, worcestersaus, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:

Gesmoord rundvlees - estouffade à la niçoise

Ingrediënten:
bloem, bouillon, bouquet garni, champignon, droge witte wijn, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatensaus, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:

Goulashkroketten - Jonah Freud

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, ei, gelatine, knoflook, paneermeel, paprikapoeder, peper, rode paprika, runderbouillon, runderlappen, tomatenpuree, ui en zout

Keuken:
Nederlands
Haal meer recepten op...