Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, eidooier, eiwit, knoflook, kruiden, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, suiker, tijm, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Bijgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Ontbijt / lunch uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Down to earth:
Ontbijt / brunch / lunch uit Eten en zo:
Ontbijt uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence: