Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bloem, boter, citroensap, courgette, droge witte wijn, ei, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Kochen für zwei:
Amuse / diner / voorgerecht uit Tomaten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: