94 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijcitroensapgroentegroentebouillonkruidenolieoreganopaprikapeperpeterseliepreirode paprikarozemarijntomaatuiwaterwortelzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken gemengde groente met olijfolie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bonenkruid, courgette, groene paprika, kervel, knoflook, majoraan, olijfolie, peterselie, rode paprika, rozemarijn, tijm, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans / Provencaals
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Fregula met courgette

Ingrediënten:
bouillon, champignons, courgette, gedroogde tijm, gele paprika, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper en zout, pijnboompitten, uien en verse basilicum

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Pissaladiere met courgette en feta

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, citroensap, courgette, feta, gehakt, basilicum, kerstomaat, water, munt, olijfolie, peper, pijnboompitten, rode peper, rozemarijn, knoflook, tijmblaadjes, uien en zout

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Bijgerecht uit Veg!:

Gegrilde zomergroenten

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, courgette, dragon, harde geitenkaas, kervel, knoflook, lente-ui, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, tijm, venkel, zeezout en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Bijgerecht uit De flair van eenvoud:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, courgette, extra vierge olijfolie, knoflook, paprika, peper, pruimtomaat, rozemarijn, tijm, ui en zeezout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, groene paprika, knoflook, olijfolie, rode paprika, ui, verse basilicum, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, vleestomaat en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, bloemkool, courgette, knoflook, macaroni, mager rookspek, majoraan, olijfolie, tomaat, parmezaanse kaas, tijm, ui, water, witte bonen en wortel

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Italiaanse couscous-casserole

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, chilivlokken, citroensap, courgette, couscous, edelgistvlokken, knoflook, olijfolie, peterselie, rode saus, rodewijnazijn, spinazie, tijm, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / veganistisch / vegetarisch / couscous
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergines, basilicum, courgette, knoflook, olijfolie, oregano, paprika's, peper, tijm, tomaten, uien, water en zout

Soort:
groente
Een recept uit  - JGV - A Life in 12 Recipes

Recept uit JGV - A Life in 12 Recipes:

Brunoise

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, kappertjes, knoflook, olijfolie, olijven, castelvetrano, oranje paprika, rode paprika, saffraan, thaise basilicum, thaise chilipeper, tijm, tomaat, ui, venkelknol, zoui en zwarte olijven in olijfolie

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

"Rauwe" falafel

Ingrediënten:
basilicum, bindsla, bladpeterselie, citroensap, courgette, gedroogde oregano, knoflook, lente-ui, marjoraan, olijfolie, pompoenpitten, rozemarijn, tahinsaus, tijm, tomaat, venkel, walnoten, wortel, zongedroogde tomaten en zonnebloempitten

Soort:
vegan
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde courgettes

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, gehakt, gemalen kaas, knoflook, laurier, marjolein, olie, paneermeel, peper, peterselie, tijm, ui en zout

Soort:
groente / ovenschotel
Een recept uit Josita Hartanto - Vegan, Schnell Schnell

Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:

Ratatouille-gratin

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, courgette, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, paprikapoeder edelsusz, peper, pijnappelpitten, rode paprika, rozemarijn, rucola, suiker, tijm, tomaten, water en zout

Soort:
vegan / groente
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groene speltkoeken met gesmoorde komkommer

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, dille, ei, groentebouillon, grünkern groene spelt, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, rozemarijn, selderijblad, stoofkomkommers, tijm, ui, witte peper, witte wijn en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, gele paprika, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, verse basilicum, verse peterselie en verse tijm

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:

Ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, bouquet garni, courgette, gele paprika, groene paprika, grof zeezout, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode paprika, tomaat, ui, verse basilicum, verse tijm en versgemalen zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / veganistisch / vegetarisch / groente
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Ratatouille

Ingrediënten:
arachideolie, aubergine, courgette, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, rode paprika, suiker, tomaat, ui, verse basilicum, verse tijm en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vegetarisch / groente
Haal meer recepten op...