53 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginegroenteknoflookkruidenolieolijfolieoreganopaprikapaprikapoederpeperpeterseliepreirode paprikarozemarijnspinazietijmtomatenpureeuiwaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gevulde groenten uit de Airfryer

Ingrediënten:
aubergine, baharat, bieslook, biet, tijm, courgette, eieren, feta, flespompoen, gehakt, groenten, kastanjechampignons, kruiden, noten, olie, paddenstoelen, paprika, peper en zout, pompoen, portobello, quinoa, rode biet, rode quinoa, spinazie, tomaat, tomaten, water, zachte geitenkaas en zwarte olijven

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatencarpaccio

Ingrediënten:
azijn, basilicum, champignon, courgette, pijnboompitten, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, vloeibare honing en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Jouw week zonder vlees met behulp van de Airfryer

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelschaafsel, aubergine, basilicum, broccoli, burrata, cherrytomaatjes, citroen, courgette, courgette, doperwten, eieren, extra vierge olijfolie, feta, filodeeg, gember, groenten, kastanjechampignons, knoflook, kool, kruidenbouillon, maatjes, mozzarella, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper en zout, bladerdeeg, prei, rucola, vruchtensap, sojasaus, spinazie, taugé, tofu, ui, vlees, walnoten, winterpeen, witte kool, witte wijnazijn, wortels, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Gebraden kalfsschenkel

Ingrediënten:
basilicum, boter, champignon, courgette, crème fraîche, jeneverbes, kalfsschenkel, laurierblad, olie, peperkorrel, scherp paprikapoeder, tijm, tomaat, ui, verse peterselie, verse selderieblad, witte peper en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / voorgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Pasta salade met gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, champignon, cherrytomaten, courgette, kappertjes, mozzarella light, olijfolie, oregano, pasta, peper, rode paprika, rode ui, rucola, sla, verse basilicum en zout

Soort:
salade / barbecue/grill / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Top 5: best gelezen in maart

Ingrediënten:
bleekselderij, cake, cichorei, courgette, couscous, feta, gember, granen, groente, honing, kaneel, kastanje champignons, koekjes, linzen, paddenstoelen, paprika, pasta, pastasaus, risotto, kruiden, winterpeen, wortel en zoete aardappel

Een recept uit Luk Naets - Bijzondere groentegids

Recept uit Bijzondere groentegids:

zomerse gierstovenschotel

Ingrediënten:
bonenkruid, buffelmozarella, champignons, courgette, gierst, olijfolie, peper, prinsessenbonen, rozemarijn, tomaten, ui, verse basilicum en zout

Soort:
groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Pastabombe

Ingrediënten:
basilicum, courgette, ei, paddestoel, knoflook, magere spekblokjes, mozzarellakaas, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, pijnboompitten, sjalot, spaghetti en tomaatblokjes

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Volkorenpizza's

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, cherrytomaten, citroensap, courgette, feta, munt, oregano, paddenstoel, parmezaanse kaas, pijnboompitjes, prosciutto, ricotta, rozemarijn, salie, spinazie, tijm en uienrelish

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gierstovenschotel met groenten

Ingrediënten:
basilicum, bonenkruid, champignons, courgette, gierst, mozzarella, olijfolie, peper, prinsessenbonen, rozemarijn, tijm, tomaten, ui, water en zout

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

3x Bruschetta recepten (glutenvrij)

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, broodjes, ciabatta, courgette, gehakt, ham, knoflook, kookroom, olijfolie, paddenstoelen, 
zout en peper, port, prosciutto, provençaalse kruiden, sjalotje, verse tijmblaadjes en zongedroogde tomaten

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

3x Bruschetta recepten (glutenvrij)

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, broodjes, ciabatta, courgette, gehakt, ham, knoflook, kookroom, olijfolie, paddenstoelen, 
zout en peper, port, prosciutto, provençaalse kruiden, sjalotje, verse tijmblaadjes en zongedroogde tomaten

Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Gehaktbrood uit de oven

Ingrediënten:
amandelmeel, bosui, bosuitjes, brood, champignons, eieren, gehakt, groene olijven, groenten, kastanje champignons, kruiden, mosterd, olijven, rundergehakt, water, zoete aardappel, zongedroogde tomaten en zout

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Volkorenspaghetti met groentemengeling

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bleekselderij, champignons, courgette, gemalen kaas, tomaat, knoflook, laurier, olie, olijfolie, oregano, room, rozemarijn, tomatenpuree, uien, volkorenspaghetti en wortelen

Soort:
pasta, rijst, granen en deegwaren
Haal meer recepten op...