87 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloemboterbouilloncitroensapdroge witte wijnkruidnagellaurierolijfoliepeperpeterseliepreirode wijnrozemarijntomaattomatenpureeuiwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met knoflook

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, knoflook, laurier, peterselie, tijm, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Witte bonensoep met knoflook en tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, groentebouillon, knoflook, laurier, peterselie, tijm, tomaat, ui, witte bonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Pompoensoep met bockbier

Ingrediënten:
bockbier, crème fraîche, flespompoen, koolzaadolie, laurierblaadje, groentebouillon, bleekselderij, knoflook, uien en verse tijm

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Biet bourguignon

Ingrediënten:
bietjes, champignons, extra vergine olijfolie, groentebouillon, laurierblaadjes, pareluitjes, portobello's, puy-linzen, rode wijn, tijm, knoflook, tomatenpuree, ui, water en wortels

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Savooisoep

Ingrediënten:
bieslook, boter, groentebouillon, knoflook, laurier, savooiekool, sjalot en tijm

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Cassoulet met verse bonen met knoflookpolenta

Ingrediënten:
cannellinibonen, champignon, extra vergine olijfolie, kruiden, groentebouillon, knoflook, laurierblad, maïzena, polenta, pronkbonen, rozemarijn, sojasaus, tuinbonen, ui, venkel, verse tijm, versgemalen zwarte peper, wortel en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Kreeftsaus

Ingrediënten:
boter, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, kreeftkarkassen, laurier, olijfolie, pastis, sjalot, tijm en tomaten

Keuken:
Belgisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Klassieke linzensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde linzen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, tijm, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Artisjokenbouillon

Ingrediënten:
appelazijn, artisjokken, bladpeterselie, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, selderij, tijm, ui, wortel, zout, zoute haring en zure haring

Keuken:
Marokkaans
Soort:
bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Pastinaak-pompoensoep

Ingrediënten:
bieslook, groentebouillon, knoflook, laurier, pastinaak, peper, pompoen, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Witlofsoep met koolrabi en geitenkaas

Ingrediënten:
aardappel, geitenkaas, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knoflookolie, koolrabi, kruidnagels, laurier, mierikswortel, peper, tijm, ui, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Basisrecept pompoensoep

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, garam masala, groentebouillon, knoflook, laurier, peper, sinaasappel, tijm, ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit  - Gevogelte Zo veelzijdig!

Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:

Kalkoenstoofpotje

Ingrediënten:
balsamicoazijn, chorizo, tomaat, groene bonen, groentebouillon, kalkoenborst, kikkererwten, knoflook, laurierblad, olijfolie, paprikapoeder, peper, pepertje, peterselie, rode paprika, rode wijn, suiker, tijm, tomatenpuree, uien, wortelen en zout

Soort:
gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Klassieke linzensoep met tomaat

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde linzen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, tijm, tomaat, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosters
Soort:
soep/bouillon / vegan / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Avondmaal uit Liever lokaal:

Leidse hutspot

Ingrediënten:
bonenkruid, boter, groentebouillon, knoflook, laurier, oude schapenkaas, pastinaak, peper, tijm, ui, witte bonen, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stamppot / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Duif met gestoofd witlof en risotto van gerst

Ingrediënten:
arachideolie, belgische mosterd, boter, franse nestduiven, gember, gerst, groentebouillon, knoflook, kruidnagels, laurier, lente-ui, olijfolie, oude harde kaas, peper, rode nerf zuring, rozemarijn, sjalot, steranijs, tijm, witlof en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
gevogelte / groente
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Heldere consommé van cantharellen met tapioca

Ingrediënten:
boter, calvados, cantharellen, eiwit, groentebouillon, jeneverbessen, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, mager rundgehakt, mosterdblad, pastinaak, peper, prei, sjalot, tapioca, tijm, tomatenpuree, venkelknol, waterkers, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...