Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Soep met paksoi, ei en tomaat (Fan Qie Jian Dan Tang)
- Ingrediënten:
- bouillon, ei, lente-ui, olie, shanghai-paksoy en tomaat
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, bouillon, courgette, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rijst, tomatenpuree, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Miss Fromage:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / buffet / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De verse Spaanse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het moleculair koken: