Recept uit I love groente:
Risotto met geblakerde prei
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, citroenschil, groentebouillon, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, risottorijst en sjalot
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bleekselderij, bloem, bouillon, citroensap, droge witte wijn, groente, kaas, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, slagroom, spinazie, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit I love groente:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Brunch uit Simpel:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Nigella Express:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva: