17 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebalsamicoazijnbleekselderijbloembouillonbroccolicitroendillegroenteknoflookkreeftkruidenmelkolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselierisottorijstuiwitte wijnzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Gevulde courgette met ratatouille van champignons

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bouillon, broccoli, champignons, courgette, courgette, fruit, geitenkaas, granen, groentebouillon, havermout, knoflook, olie, paddenstoelen, parelgerst, peper en zout, ratatouille, roomboter, tijm, knoflook, tijm, ui, walnoten en water

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Arancini

Ingrediënten:
boter, buffelmozzarella, courgette, groentebouillon, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, risottorijst, sjalot, tijm, witte wijn en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Groene speltkoeken met gesmoorde komkommer

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, dille, ei, groentebouillon, grünkern groene spelt, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, room, rozemarijn, selderijblad, stoofkomkommers, tijm, ui, witte peper, witte wijn en wortel

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Groentelasagna

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, bloem, boter, broccoli, broodkruim, courgette, gele wortel, groentebouillon, knoflook, lasagnevellen, melk, mozzarella, olie, oregano, oude kaas, peper, prei, rode wortel, tijm, tomaat, ui, witte wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / ovenschotel
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Hure de homard et de ris de veau - Preskop van kreeft en zwezerik

Ingrediënten:
asperges, bladgelatine, boter, courgetteschil, court-bouillon, dragon, grootbladige spinazie, jus de truffes, knoflook, kreeft, laurier, noilly prat, peperkorrels, peterseliestengels, prei, selderijstengel, sjalot, sla, tijm, truffelvinaigrette, ui, witte wijn, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
orgaanvlees / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Martine

Recept van Duizenden1dag:

Truffelrisotto

Ingrediënten:
bouillon, courgette, parmezaanse kaas, boter, peper en zout, peterselie, portobello's, risottorijst, olie, sjalotje, knoflook en tijmpoeder

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gestoofd witlof met kikkererwten en zoete ui

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, gekonfijte tomaat, groente, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, koriander, olijfolie, peper, sjalotten, tijm, witlof, zoete ui in zoutkorst en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Aardperensoep met truffelolie

Ingrediënten:
aardperen, bouillon, citroen, paddestoel, groente, boter, peper en zout, bladpeterselie, olijfolie, slagroom, bleekselderij, knoflook, tijm, truffelolie, ui en witte wijn

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Recept uit Culinaria Frankrijk:

Vis in ´t pannetje

Ingrediënten:
boter, bouillon, bouquet garni, groenten, kreeft, inktvis, rog, kruiden, witte wijn, zeebarbeel, zeepaling en zeevruchten

Keuken:
Frans