Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- appel, jeneverbes, kaneel, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, rode kool, rode wijn, suiker en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- rijst / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, balsamicoazijn, boter, chocolade, citroen, fruit, ganzenvet, jeneverbes, kaneelstokje, kool, kruiden, kruidnagel, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, olijfolie, rode kool, suiker, water, wijn, witte peperkorrels, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: