Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Mince pies met vlees
- Ingrediënten:
- bloem, boter, eigeel, gehakt, gemalen kaneel, lamsvlees, melk, mincemeat, poedersuiker, schapenvlees, water, zeezout en zwarte peper
- Keuken:
- Brits
- Soort:
- vlees / koek en gebak
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, ei, eidooier, gehakt, havermout, honing, knoflook, kristalsuiker, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, poedersuiker, slagroom, ui, vanillesuiker, walnoten, water, witte basterdsuiker, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Miss Fromage:
Diner / nagerecht uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / nagerecht uit Smokey goodness:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Proef Puglia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Bartje Boemboe: