46 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelauberginebloembouilloncitroenfondfruitlaurierolijfoliepeperpeterselierozemarijnrunderbouillonrundvleestijmtomaattomatenpureeuiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzuivel
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Basis saus voor vlees

Ingrediënten:
bloem, boter, duif, eend, hert, kalf, kip, knoflook, lam, laurier, patrijs, plantaardige olie, rozemarijn, rund, sjalot, tomatenpuree, varken, vleesafsnijsel, vleesbouillon, wortel en zonnebloemolie

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Prego-broodjes

Ingrediënten:
boter, entrecote, knoflook, laurier, lendenbiefstuk, olijfolie, piri piri saus, portugese broodjes en rode wijn

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Recept uit Sous vide:

Runderlende

Ingrediënten:
boter, knoflook, koolzaadolie, runderlende en tijm

Soort:
vlees / sous-vide
Een recept uit R.C. Atkins - Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie

Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:

Bourgondische runderstoofschotel

Ingrediënten:
atkins bake mix, bleekselderij, boter, droge rode wijn, gedroogde tijm, kleine champignons, knoflook, laurier, olijfolie, ontbijtspek, runderlende, runderribstuk, ui, water, wortel en zoutarme runderbouillon

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Rundergebraad en croûte

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, bladerdeeg, eierdooier, gedroogde tomaten, gedroogd wit brood, paddestoel, groene flageolets, grove mosterd, kappertjes, knoflook, laurierblad, margarine, olijfolie, ontbijtspek, peterselie, rozemarijn, runderribeye, runderzijlende, sjalot, tijm, witte wijnazijn, zeezout en zwarte olijven

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Pasta 'ncasciata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, boter, broodkruim, ei, ham, kippenlever, knoflook, maccheroni, mozzarella, olijfolie, pecorino, rundvlees en tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Worcestersteak met paddenstoelen

Ingrediënten:
aardappel, boter, citroen, knoflook, laurier, morieljes, olijfolie, rozemarijn, rundvlees, ui, worcestersaus, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf aux olives - Runderstoofpot met olijven en aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovisgarnituur, beurre manié, fond, groene oliijven, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, peper, peterselie, piperadegarnituur, pistou-garnituur, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn, water, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Cottage (rundvlees) pie en shepherd's (lamsvlees) pie

Ingrediënten:
aardappel, appelsap, bananensjalotten, bleekselderij, bloem, boter, champignon, knoflook, lamsvlees, marsala, olie, peterselie, rundvlees, semolina, sojasaus, tomaten uit blik, ui, vet, volle melk, worcestersaus en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Reerug met jeneverbes-roomsaus

Ingrediënten:
olijfolie, boter, braadboter, gin, jenever, jeneverbessen, boter, knoflook, knoflookteen, olijfolie, peper, 
zout en peper, reerug, room, rosé, jenever, vlees, whisky, wildfond en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Reerug met jeneverbes-roomsaus

Ingrediënten:
olijfolie, boter, braadboter, gin, jenever, jeneverbessen, boter, knoflook, knoflookteen, olijfolie, peper, 
zout en peper, reerug, room, rosé, jenever, vlees, whisky, wildfond en zout

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Knödel recept - Food and Friends

Ingrediënten:
ei, aardappels, kip, boter, bloem, griesmeel, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olie om te frituren, olijfolie, bladpeterselie, pulled pork, salami, ui, vlees, worstjes en zout & peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Knodel - Duitse bitterballen

Ingrediënten:
ei, aardappels, kip, boter, bloem, griesmeel, knoflook, maïzena, nootmuskaat, olie om te frituren, olijfolie, bladpeterselie, pulled pork, salami, ui, vlees, worstjes en zout & peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Prachtige gevulde porchetta

Ingrediënten:
bot, boter, citroen, bloem, handappels, kippenbouillon, oesters, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rode uien, rozijnen, knoflook, varkenslende, varkenslever, venkelzaad, verse rozemarijn, salie, vin santo, vlees, wortels en zuurdesembrood

Haal meer recepten op...